Pridruži se nam


Tukaj je oktober, drugi mesec novega šolskega leta in končno tudi čas sprejemanja novih aktivistov v Brez izgovora! Si dijak ali dijakinja, star/a med 15 in 16 let in si želiš novega znanja, poznanstev in kvalitetnega preživljanja prostega časa? Si še posebno motiviran/a za področje zdravja, trajnostnega razvoja in aktivacije mladih? Potem si pravi/a za nas!

Si se prepoznal/a v opisu in bi si želel/a izvedeti več o nas? Poscroll-aj po naši spletni strani, like-aj naš Facebook profil in se naroči na naš Youtube kanal! Follow-aš nas lahko tudi na Instagram profilu.

Prepričal/a se boš o aktivaciji mladih v Brez izgovora, kako se mladi v Brez izgovora družimo, izobražujemo in ob tem naredimo nekaj dobrega zase in druge!Kako se pridružiš Brez izgovora?

V oktobru in novembru bomo z delavnicami prisotni po šolah po vsej Sloveniji. Na delavnicah boš lahko izvedel/a več o delovanju Brez izgovora, o mednarodnih projektih, ki so stalnica našega delovanja in o nas – aktivistih Brez izgovora. V kolikor obiskuješ eno izmed šol iz spodnjega seznama, potem bodi pozoren/a, kdaj bomo na tvoji šoli izvedli predstavitve. Če izpolniš ta obrazec te bomo predhodno obvestili, kdaj bomo izvajali delavnice na tvoji šoli in boš lahko #READY!

Šolski center Kranj
Gimnazija Koper
Gimnazija Piran
Srednja šola Izola
Biotehniški izobraževalni center Ljubljana
Gimnazija Ledina
Srednja medijska in grafična šola Ljubljana
Srednja šola Zagorje
Srednja zdravstvena šola Celje
Gimnazija Novo mesto

Tvoje šole ni na seznamu, a se nam želiš pridružiti? Izpolni ta obrazec ali napiši email akcijski@noexcuse.si in posredovali ti bomo vse informacije o tem, kako se nam pridružiš!


Aktiviraj se! Postani aktivist Brez izgovora!
 

Namenite 0,5% dohodnineTwitter