Duševno zdravje

Na področju duševnega zdravja v Brez izgovora Slovenija prebijamo led. Področje, ki sta ga v letu 2012 zagnali aktivistki Sinja Čož in Ema Antončič, je v organizaciji poželo veliko navdušenja in je takoj postalo razlog za širjenje naših delovnih področij.

Aktivisti so namreč spoznali, da je področje duševnega zdravja zelo široko, zato so se osredotočili na štiri osrednje teme, ki so po njihovem mnenju med mladimi v Sloveniji najbolj pomembne – samopodoba, vrstniško nasilje, samopoškodbeno vedenje in stres.

Aktivnosti so v pripravi, že zdaj pa je jasno, da bo to področje v naslednjih sezonah igralo v naši organizaciji zelo pomembno vlogo. 

Sorodni članki

Med 26. 10. in 3. 11. 2018 je v Brežicah potekala Mladinska izmenjava What Drives You(th) Crazy? Udeleženci so bili mladi iz 10 različnih držav (iz Litve, Španije, Portugalske, Estonije, Madžarske, Slovaške, Češke, Turčije,Poljske in Slovenije).
30.11.2018
V sodelovanju z NIJZ smo v okviru projekta Za zdravje mladih izvedli raziskavo o igranju računalniških iger med mladimi v Sloveniji.
03.08.2016
Namenite 0,5% dohodnineTwitter